Wij fietsen voor KiKa,

Steun onze strijd tegen kinderkanker

Koop een Trui voor KiKa

Wat een mooie trui! Niet alleen om te zien, ook het idee erachter; de opbrengst gaat namelijk naar Kika! De trui is gemaakt van 100% organic fairtrade katoen. Niet door maar juist voor kinderen. Kika financiert belangrijk onderzoek zodat 95% van de kinderen kan genezen van kanker. Elke 3 dagen overlijdt er 1 kind in Nederland aan kanker. Dit kan niet en dit mag niet. Door het kopen van deze trui hopen wij dat 95% genezing sneller dichterbij komt – en jij bent hip en warm 😀

dagen fietsen

kilometer

hoogtemeters

euro

Wie zijn wij?

Wij zijn Bas, Miranda, Gijs en Hanna. In juni 2018 gaan wij 6 dagen in Italië fietsen, 995 km, 15.000 hoogtemeters. Samen hopen wij zo’n 10.000,- euro op te halen voor Kika

Team Miranda & Bas

Andare con quella banana

Team Gijs en Hanna

Hanna en Gijs fietsen voor KiKa

Help een kind

De truien zijn speciaal voor ons ontworpen door The Style Paper, Jaimy Wondergem van Dun. Jaimy maakt styling concepten en ontwerpt dessins voor kleding, verpakking of interieur (behang)(Jaimy: Instagram). Met het kopen van deze trui draag jij bij aan het goede doel, de helft van de opbrengst gaat namelijk naar KiKa. De andere helft is nodig voor het duurzaam laten maken en drukken van de trui.
Samen strijden we tegen kanker bij kinderen. Kom in actie, bestel een trui of doneer aan een team.

Bestel jouw trui vandaag

Truien bestellen voor €50,- kan tot 29 maart. De helft van het geld gaat naar KiKa, de andere helft is voor het maken en verzenden van de trui. Wanneer je onderstaand formulier hebt ingevuld en je het geld over hebt gemaakt naar de rekening van Bas van Dijk krijg je een bevestiging. Na 29 maart bestellen we de truien en sturen we ze zo spoedig mogelijk aan je op. 

Bedankt voor de steun in DE STRIJD TEGEN KINDERKANKER

Bedankt voor de steun! Gezamenlijk hebben de teams al meer dan € 10.000,- opgehaald voor Kika.

De truien actie is voorbij. Wil je toch een steentje bijdragen? Doneer dan direct aan een van de teams.

Vragen? Stel ze gerust

 

Bas van Dijk:   06 24654550
Gijs van Hees: 06 13422597

Meer info over KiKa?

Bezoek de website van KiKa voor meer informatie over het werk van KiKa, de strijd tegen en het onderzoek naar kanker bij kinderen.

Foto's door Suzan Hoogeveen, Fotokring Flits Woudenberg. Website door marketingbureau Enma.nl voor de actie tegen kanker bij kinderen.